Πάσχα στη Ερέτρια
3-6/5

Τιμή:270€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Εξερευνήστε την μαγευτική Ερέτρια σε ένα ταξίδι γεμάτο πολυτέλεια και ανακαλύψεις! Η μοναδική αυτή εκδρομή θα σας οδηγήσει στον εκπληκτικό κόσμο της Ερέτριας, μιας περιοχής με πλούσια ιστορία και φυσική ομορφιά.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο εντυπωσιακό Eretria Hotel Spa Resort, θα απολαύσετε πολυτέλεια και άνεση σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την παραδοσιακή φιλοξενία με τις σύγχρονες ανέσεις. Με τρία γεύματα την ημέρα που περιλαμβάνουν τις νοστιμότερες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, θα απολαύσετε τη γαστρονομική απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης εορταστικό γεύμα με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα αλλά και  καθημερινά  δωρεάν καφέ, ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν περιηγήσεις στην Ερέτρια για τον Επιτάφιο. Τέλος, για να γιορτάσουμε την Ανάσταση, την Κυριακή του Πάσχα, το ξενοδοχείο μας προσφέρει εορταστικό γεύμα με ζωντανή μουσική!

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε ένα αξέχαστο Πάσχα γεμάτο πολυτέλεια, ανακαλύψεις και απολαύσεις στην καρδιά της Ερέτριας.

Κλείστε τώρα τη θέση σας και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΕΡΕΤΡΙΑ

3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ERETRIA HOTEL SPA RESORT

3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗ ΗΜΕΡΑ(ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ)+ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ,ΚΑΦΕ & ΠΟΤΑ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

Ερέτρια

Το Ξενοδοχείο

LIFE IS A TOUR