Ταξιδιωτικό Γραφείο Ελευσίνας

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο  που  εδρεύει στη Ελευσίνα, ειδικεύεται στη οργάνωση ταξιδιών εδώ και  75+ χρόνια. Ο στόλος μας αποτελείται από 10 πολυτελή πούλμαν MERCEDES, NEOPLAN & SETRA 17 έως 53 θέσεων και είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας εξυπηρετήσει. Παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που οφείλεται στον εξοπλισμό, καθώς έχει όλα τα κορυφαία συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφαλείας (ABS, ASR κ.λπ.)- σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο εξοπλισμός τους, σας παρέχει μια άνετη και ασφαλή μετακίνηση από ένα μικρό απογευματινό γύρο πόλης έως ένα πολυήμερο ταξίδι. Τα πούλμαν είναι επανδρωμένα από έμπειρους και ευσυνείδητους οδηγούς με κινητά τηλεφωνά, που βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το γραφείο κίνησης της εταιρείας μας, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση. Μεριμνούμε και φροντίζουμε συνεχώς για να ανταποδώσουμε την πλήρη εμπιστοσύνη σας, παρέχοντας πάντοτε το βέλτιστο αποτέλεσμα!  

0

Χρόνια Εμπειρίας

0 +

Ολοκληρωμένα Ταξίδια

0 %

Ικανοποιήση Πελατών

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες:

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο προσφέρει οργανωμένες εκδρομές με Group, τα οποία συμπεριλαμβάνουν ειδικά προγράμματα σε πολύ οικονομικές τιμές.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ

Σας δίνουμε τη δυνατότητα μέσω του ταξιδιωτικού μας γραφείου να ενοικιάσετε ένα ή περισσότερα από τα πλήρως εκσυγχρονισμένα και ασφαλής πούλμαν μας.