Ναύπλιο
12/5

ΜΟΝΟ: 20€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ελάτε μαζί μας σε αυτή τη Μονοήμερη απόδραση για να ανακαλύψετε  την ομορφιά του Ναυπλίου.

Μια μοναδική μονοήμερη απόδραση όπου θα ανακαλύψετε το Ναύπλιο, ένα μαγικό μέρος με πλούσια ιστορία και πανέμορφη αρχιτεκτονική. Αυτή η ξενάγηση θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τα πιο σημαντικά μνημεία της πόλης! Θα εκπλαγείτε από την πλούσια ιστορία και τα όμορφα κτίρια του καθώς θα ταξιδεύετε στο παλιό κέντρο της πόλης.


Απολαύστε μια ημέρα γεμάτη καλλιτεχνική έμπνευση, παραδοσιακή φιλοξενία και απεριόριστη ομορφιά στο Ναύπλιο. Σας υποσχόμαστε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!


Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:

2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

LIFE IS A TOUR

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ:

Το Ναύπλιο είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας. Είναι διάσημο για την αρχιτεκτονική και την ιστορία του – κάποτε ήταν το σπίτι του βασιλιά Όθωνα, ο οποίος κυβέρνησε την Ελλάδα από το 1833-1862. Σήμερα, πολλά κτίρια διατηρούνται ακόμα από εκείνη την περίοδο, συμπεριλαμβανομένων μερικών εκπληκτικών παραδειγμάτων νεοκλασικής αρχιτεκτονικής. Υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια και καταστήματα κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, αν θέλετε να σταματήσετε για φαγητό ή αναμνηστικά αφού εξερευνήσετε την πόλη.

ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ