Μύλος των Ξωτικών
7/1

ΜΟΝΟ 35€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας και εμείς έχουμε την τέλεια ημερήσια εκδρομή για εσάς!

Στις 7 Ιανουάριου θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα και θα απολαύσουμε τις μοναδικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο σε αυτό το όμορφο μέρος. Ο Μύλος των Ξωτικών είναι μια από τις καλύτερες εκπλήξεις που θα μπορούσατε να χαρίσετε στα παιδιά σας την περίοδο των γιορτών και γενικότερα είναι ένα πάρκο που θα αφήσει αξέχαστες εμπειρίες σε όλη την οικογένεια.

Θα μεταφερθούμε σε έναν παραμυθένιο κόσμο όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, όπου η μαγεία είναι παντού και όπου όλα είναι δυνατά! Θα είναι μια αξέχαστη μέρα για όλους μας!

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του εργάζονται σκληρά όλο το χρόνο για να προετοιμάσουν τα Χριστούγεννα. Οι τάρανδοι ήταν δυνατοί και γρήγοροι, αλλά δεν είχαν μεταφέρει ποτέ πριν τον Άγιο Βασίλη τόσο μακριά!Ο Άγιος Βασίλης εντυπωσιάστηκε πολύ από τον Μύλο των ξωτικών. Του άρεσε η ιδέα ενός τόπου όπου τα παραμύθια ζωντάνευαν και σκέφτηκε ότι θα ήταν τέλειο για όλους τους μικρούς βοηθούς του.

Τι περιμένετε λοιπόν; Κλείστε τη θέση σας σήμερα!

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:

2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

LIFE IS A TOUR

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ:

Ο Μύλος των Ξωτικών είναι ένα μαγικό μέρος που φέρνει χαρά σε όλα τα μικρά παιδιά. Μπορούν να γνωρίσουν τα ξωτικά και να ακούσουν τις ιστορίες τους, να δοκιμάσουν κοστούμια και να παίξουν με παιχνίδια. Μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες με αυτούς τους σκανταλιάρικους χαρακτήρες που πάντα φέρνουν χαμόγελα.

Τα Τρίκαλα βρίσκονται στην καρδιά της Ελλάδας και έχουν γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, ειδικά κατά την περίοδο των εορτών, όταν μικροί και μεγάλοι θέλουν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Περπατώντας στην παλιά πόλη, ο επισκέπτης συνειδητοποιεί τον πλούτο που έχουν βιώσει τα Τρίκαλα μέσα από τα εντυπωσιακά διατηρητέα αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες, ενώ κάποια στοιχεία από τα οθωμανικά χρόνια έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα και έχουν γίνει μέρος του τόπου.

ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ