Μονοήμερη Απόδραση Στενή Ευβοίας 7/4

Τιμή:25€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ένα μοναδικό ταξίδι προς τη Στενή Εύβοια προσφέρει μια υπέροχη μονοήμερη εμπειρία, συνδυάζοντας πολιτισμό, φύση και μυθολογία. Η εξερεύνηση ξεκινά από τη Στενή, ένα χωριό που αναδεικνύει μοναδικές εμπειρίες.

Η Στενή Εύβοιας εντυπωσιάζει με τα λειτουργικά σοκάκια της, όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη ζωή. Οι πέτρινες πολυκατοικίες δημιουργούν ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό ύφος, ενώ η φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος καλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τα μυστικά της.

Στα σοκάκια της Στενής, μπορείτε να απολαύσετε μια ευχάριστη βόλτα, να εξερευνήσετε παραδοσιακά καφενεία και να δοκιμάσετε τοπικά εδέσματα. Από μια ηρεμιστική βόλτα στα σοκάκια μέχρι την απόλαυση ενός τοπικού γεύματος σε καταπράσινες αυλές, το ταξίδι στη Στενή Εύβοιας υπόσχεται να αποτελέσει αξέχαστη εμπειρία.

 

Τι περιμένετε λοιπόν; Κλείστε τη θέση σας σήμερα!

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:

2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

Στενή Ευβοίας

LIFE IS A TOUR

Η Στενή Εύβοια, ή Στενή Δίρφυος, εντυπωσιάζει με την πλούσια φύση της, τα τρεχούμενα νερά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και την εύκολη πρόσβαση από την Χαλκίδα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μια σύντομη απόδραση, προσφέροντας απροσδόκητη ομορφιά και προσιτότητα καθ’ όλες τις εποχές, αναδεικνύοντας έναν ελκυστικό χειμερινό προορισμό.