Καλάβρυτα & Μέγα Σπήλαιο
31/3

ΜΟΝΟ 25€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας σε μια ημερήσια εκδρομή  στα Καλάβρυτα και στο Μέγα Σπήλαιο όπου είναι η παλαιότερη μονή της Ελλάδας!

 

Ονειρεμένα, γραφικά και γεμάτα αρχιτεκτονικούς θησαυρούς, τα Καλάβρυτα είναι ένα μέρος που θαυμάζετε κάθε σημείο του. Από τους γοητευτικούς πεζόδρομους μέχρι τα πέτρινα σπίτια, αυτό είναι ένα χωριό που σας επιτρέπει να ζήσετε την αυθεντική ελληνική ζωή.

 

Η Μονή της Παναγίας του Μεγάλου Σπηλαίου, που βρίσκεται στα Καλάβρυτα, είναι ένας τόπος λατρείας και διαλογισμού. Χτίστηκε το  362 μ.Χ. και φημίζεται για την αρχιτεκτονική του, η οποία περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό σπήλαιο με εκκλησία στο εσωτερικό του. Είναι ένα τέλεια εναρμονισμένο συγκρότημα οκτώ ορόφων, που μαγεύει οποιοδήποτε επισκέπτη. Βρίσκεται μέσα σε ένα άγριο και εντυπωσιακό τοπίο και είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον του.

 

Τι περιμένετε λοιπόν; Κλείστε τη θέση σας σήμερα!

 

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:

2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ

LIFE IS A TOUR

Τα Καλάβρυτα, στην καρδιά της Πελοποννήσου, είναι ένας φυσικός παράδεισος με καταπράσινα δάση, ορεινές λίμνες και ποτάμια σε αρμονία με την ιστορία τους. Θεωρείται από πολλούς ως ένας ανέγγιχτος επίγειος παράδεισος.

Το Μεγάλο Σπήλαιο είναι ένας από τους σημαντικότερους προσκυνηματικούς τόπους στην Ελλάδα, όχι μόνο για το μέγεθός του αλλά και για την αρχαία ιστορία του. Το εντυπωσιακό οκταώροφο συγκρότημα του Μεγάλου Σπηλαίου είναι χτισμένο πάνω σε κατακόρυφους, “μετεωρίτικους” βράχους. Σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στο δεύτερο μισό του 4ου αιώνα. Οι προσκυνητές έρχονται για να δουν την ανάγλυφη εικόνα της Παναγίας Βρεφοκρατούσας (ή Σπηλαιώτισσας), κατασκευασμένη κυρίως από κερί και μαστίχα.