Μονοήμερη απόδραση Τήνος 7/7

ΜΟΝΟ 100€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ανακαλύψτε τη μαγεία της Τήνου σε μία μονοήμερη εκδρομή από το ταξιδιωτικό μας γραφείο Katsouris Tours για προσκύνημα και περιήγηση στην όμορφη Χώρα του νησιού.

Η Τήνος είναι ένα ακόμη όμορφο Κυκλαδονήσι, που είναι γνωστό για τα θαύματα της Παναγιάς. Βρίσκεται στις βόρειες Κυκλάδες, ανάμεσα στη Σύρο, την Άνδρο και τη Μύκονο. Το νησί έχει γίνει διάσημο ως θρησκευτικό κέντρο, αλλά προσφέρει επίσης μοναδικές φυσικές ομορφιές και σημαντικά αξιοθέατα.

Ξεκινώντας από το λιμάνι της Ραφήνας, επιβιβαζόμαστε στο σούπερ εξπρές πλοίο όπου αναχωρεί 7:20 το πρωί, με διάρκεια μόλις δύο ώρες, για να φτάσουμε στον προορισμό μας. Αφού φτάσουμε στην Τήνο στις 9:20 το πρωί, απολαμβάνουμε ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι τις 18:20 το απόγευμα, προτού επιστρέψουμε στην Ραφήνα στις 20:20.

Κλείστε τώρα την θέση σας για να περιηγηθείτε στα γραφικά χωριά της, να δείτε τα αυθεντικά κυκλαδίτικα τοπία της ενδοχώρας, με τους παραδοσιακούς οικισμούς και τα ξωκλήσια.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΜΕΤ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕ ΤΟ SUPER EXPRESS(2 ΩΡΕΣ)

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

Παναγία της Τήνου

Τήνος

LIFE IS A TOUR

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ:

Η Τήνος είναι ένα νησί που βρίσκεται στις Βόρειες Κυκλάδες, ανάμεσα στην Άνδρο και τη Μύκονο. Έχει λάβει τεράστια φήμη λόγω του Ιερόυ Ναού της Παναγίας και του προσκυνήματος που διαθέτει.Παρότι είναι γνωστή ως θρησκευτικό κέντρο, η Τήνος διαθέτει μεγάλη φυσική ομορφιά και πολλά μέρη της αξίζουν σίγουρα μία επίσκεψη.Ξεχωρίζουν αρκετά παραδοσιακά χωριά, παραλίες και μαγαζιά τα οποία φιλοξενούν φεστιβάλ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.Τέλος , ένα σύνηθες λάθος πολλών ταξιδιωτών στην Τήνο , είναι πώς αρκούνται σε μία απλή επίσκεψη στο Ναό της Παναγίας. Αξίζει να γνωρίσετε και την αθέατη πλευρά του νησιού, ώστε να την απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό!

Το προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τήνου αποτελεί το πιο σημαντικό ορθόδοξο προσκύνημα της Ελλάδας καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως.

Ο Ναός της Ευαγγελίστριας είναι αφιερωμένος στην εικόνα της Μεγαλοχάρης, η οποία βρέθηκε στο σημείο όπου χτίστηκε έπειτα ο Ναός. Η εικόνα έχει μεγάλη σημασία τόσο για το νησί όσο και για όλους τους πιστούς, αφού είναι συνδεδεμένη με τις θαυματουργικές ιδιότητες που διαθέτει μετά από αναφορές πιστών που εισακούστηκαν οι προσευχές τους.

Χιλιάδες κόσμος επισκέπτεται κάθε χρόνο την Τήνο μόνο και μόνο για να προσκυνήσει στον Ναό της Παναγίας ή να τον γνωρίσει από κοντά!

ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ