Ναύπλιο 12/5

ΜΟΝΟ 20€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μαγευτική εμπειρία στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου. Αυτό το ταξίδι είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μια απόλυτη εξερεύνηση των πολιτιστικών και φυσικών θησαυρών αυτής της περιοχής, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες μας.

 

Το Ναύπλιο είναι γνωστό για την όμορφη ατμόσφαιρά του, τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και τις πανέμορφες παραλίες της γύρω περιοχής. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να επισκεφθείτε αυτήν τη ζωντανή πόλη με την πλούσια ιστορία και το γοητευτικό περιβάλλον της.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κάνετε κράτηση και να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτήν τη μοναδική μονοήμερη απόδραση στο Ναύπλιο. Η ομάδα της Katsouris Tours είναι εδώ για να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδίου!

*Λίγες θέσεις διαθέσιμες!

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:

2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

Ναύπλιο:

LIFE IS A TOUR

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ:

Το Ναύπλιο είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας. Είναι διάσημο για την αρχιτεκτονική και την ιστορία του – κάποτε ήταν το σπίτι του βασιλιά Όθωνα, ο οποίος κυβέρνησε την Ελλάδα από το 1833-1862. Σήμερα, πολλά κτίρια διατηρούνται ακόμα από εκείνη την περίοδο, συμπεριλαμβανομένων μερικών εκπληκτικών παραδειγμάτων νεοκλασικής αρχιτεκτονικής. Υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια και καταστήματα κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, αν θέλετε να σταματήσετε για φαγητό ή αναμνηστικά αφού εξερευνήσετε την πόλη.