Μύλος των Ξωτικών
16/12

Τιμή:30€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Προετοιμαστείτε για Μαγικές Στιγμές: Μονοήμερη Απόδραση στον Μύλο των Ξωτικών 16/12!

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο σας προσκαλεί να παραδώσετε τις αισθήσεις σας στη μαγεία των Χριστουγέννων. Στις 16 Δεκεμβρίου, προγραμματίζουμε μια μοναδική ημερήσια εκδρομή στον γαλήνιο και μαγευτικό Μύλο των Ξωτικών, τον οποίο πολλοί έχουν χαρακτηρίσει το “Ελληνικό Βόρειο Πόλο”!

Σε αυτόν τον ονειρικό χώρο, τα παιδιά, αλλά και οι ενήλικες, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη χαρά, τον ενθουσιασμό και το πνεύμα των γιορτών, αφού η μαγεία του Μύλου είναι τέτοια που καθηλώνει τους επισκέπτες κάθε ηλικίας. Περιμένετε να γνωρίσετε τον Άγιο Βασίλη, να δείτε τα ξωτικά στη δουλειά και να αισθανθείτε την χαρά των Χριστουγέννων όπως ποτέ ξανά.

Κάντε το Δεκέμβριο αξέχαστο! Είτε είστε οικογένεια με παιδιά, είτε μια παρέα που αναζητά μοναδικές εμπειρίες, η απόδραση αυτή είναι ιδανική για εσάς.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:
2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

Μύλος Των Ξωτικών

LIFE IS A TOUR

Ο Μύλος των Ξωτικών είναι ένα μαγικό μέρος που φέρνει χαρά σε όλα τα μικρά παιδιά. Μπορούν να γνωρίσουν τα ξωτικά και να ακούσουν τις ιστορίες τους, να δοκιμάσουν κοστούμια και να παίξουν με παιχνίδια. Μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες με αυτούς τους σκανταλιάρικους χαρακτήρες που πάντα φέρνουν χαμόγελα.

Τα Τρίκαλα βρίσκονται στην καρδιά της Ελλάδας και έχουν γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, ειδικά κατά την περίοδο των εορτών, όταν μικροί και μεγάλοι θέλουν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Περπατώντας στην παλιά πόλη, ο επισκέπτης συνειδητοποιεί τον πλούτο που έχουν βιώσει τα Τρίκαλα μέσα από τα εντυπωσιακά διατηρητέα αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες, ενώ κάποια στοιχεία από τα οθωμανικά χρόνια έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα και έχουν γίνει μέρος του τόπου.