Άγιος Εφραίμ & MAC Arthur Glen
08/04

ΜΟΝΟ 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αν ψάχνετε για μια ημερήσια εκδρομή που θα συνδυάσει την πνευματική αναψυχή με την απόλαυση των αγορών, τότε η επίσκεψη στη Μονή του Αγίου Εφραίμ και στο εμπορικό κέντρο McArthurGlen είναι η ιδανική επιλογή για εσάς!

Η Μονή του Αγίου Εφραίμ είναι ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της Ελλάδας και ένας από τους δημοφιλέστερους τόπους προσκυνήματος. Χτισμένη στη θέση όπου γεννήθηκε ο Άγιος Εφραίμ, η μονή προσελκύει προσκυνητές από όλο τον κόσμο.

Κατά την επίσκεψή σας στη μονή, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την επιβλητική αρχιτεκτονική της, να επισκεφθείτε τα γραφικά παρεκκλήσια της και να προσευχηθείτε στον Άγιο Εφραίμ.

Μετά την επίσκεψη μας στο Ναό θα ακολουθήσει το εμπορικό κέντρο McArthurGlen, όπου είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκπτωτικά χωριά στην Ευρώπη. Με πάνω από 100 καταστήματα, το McArthurGlen προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για ψώνια, φαγητό και διασκέδαση. Εκεί, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε μοναδικά είδη σε προσιτές τιμές. Μπορείτε, επίσης, να απολαύσετε ένα γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια του χωριού ή να χαλαρώσετε σε ένα από τα πολλά καφέ ή μπαρ.

 

Κλείστε τη θέση σας τώρα και απολαύστε μια αξέχαστη ημερήσια εκδρομή!

 

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:

2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MCARTHURGLEN

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

LIFE IS A TOUR


Ο Άγιος Εφραίμ ήταν μοναχός που έζησε τον δεύτερο αιώνα μ.Χ. και ήταν γνωστός για τα θαύματα και τις θεραπευτικές του δυνάμεις. Ο τάφος του ανακαλύφθηκε τυχαία κατά τη διάρκεια μιας ανασκαφής το 1954, όταν οι εργάτες βρήκαν μια μεγάλη πέτρινη πλάκα με μια επιγραφή για τον Άγιο Εφραίμ. Η πλάκα έχει πλέον μεταφερθεί σε ένα μουσείο στους χώρους του μοναστηριού, αλλά οι επισκέπτες μπορούν να τη δουν εκεί ακόμη και σήμερα.

ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ