Μονοήμερη Αποδράση Τήνος 10\9

ΜΟΝΟ 80€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ένα από τα νησιά της χώρας μας που τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν μεγάλη ανάπτυξη στον τουρισμό τους είναι η Τήνος. Κάθε χρόνο πολλαπλασιάζεται ο κόσμος ο οποίος επιλέγει την Τήνο για μία απόδραση, τόσο για τουριστικούς όσο και θρησκευτικούς λόγους.

 

Η Τήνος είναι ένα μικρό νησί με μεγάλη καρδιά. Έχει πολλά να προσφέρει και γι’ αυτό προσελκύει τόσους πολλούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Η φυσική της ομορφιά την καθιστά ένα μοναδικό μέρος όπου μπορείτε να βρείτε ηρεμία και γαλήνη μακριά από τη φασαρία της καθημερινότητας. Οι παραλίες της είναι καθαρές και καλά οργανωμένες, το τοπίο της κόβει την ανάσα και οι άνθρωποί της είναι φιλικοί και φιλόξενοι!

 

Κατά τη μονοήμερη εκδρομή μας στην Τήνο θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας.

 

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:

2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΤ ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

Παναγία της Τήνου

Τήνος

LIFE IS A TOUR

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ:

Η Τήνος είναι ένα νησί που βρίσκεται στις Βόρειες Κυκλάδες, ανάμεσα στην Άνδρο και τη Μύκονο. Έχει λάβει τεράστια φήμη λόγω του Ιερόυ Ναού της Παναγίας και του προσκυνήματος που διαθέτει.Παρότι είναι γνωστή ως θρησκευτικό κέντρο, η Τήνος διαθέτει μεγάλη φυσική ομορφιά και πολλά μέρη της αξίζουν σίγουρα μία επίσκεψη.Ξεχωρίζουν αρκετά παραδοσιακά χωριά, παραλίες και μαγαζιά τα οποία φιλοξενούν φεστιβάλ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.Τέλος , ένα σύνηθες λάθος πολλών ταξιδιωτών στην Τήνο , είναι πώς αρκούνται σε μία απλή επίσκεψη στο Ναό της Παναγίας. Αξίζει να γνωρίσετε και την αθέατη πλευρά του νησιού, ώστε να την απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό!

Το προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τήνου αποτελεί το πιο σημαντικό ορθόδοξο προσκύνημα της Ελλάδας καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως.

Ο Ναός της Ευαγγελίστριας είναι αφιερωμένος στην εικόνα της Μεγαλοχάρης, η οποία βρέθηκε στο σημείο όπου χτίστηκε έπειτα ο Ναός. Η εικόνα έχει μεγάλη σημασία τόσο για το νησί όσο και για όλους τους πιστούς, αφού είναι συνδεδεμένη με τις θαυματουργικές ιδιότητες που διαθέτει μετά από αναφορές πιστών που εισακούστηκαν οι προσευχές τους.

Χιλιάδες κόσμος επισκέπτεται κάθε χρόνο την Τήνο μόνο και μόνο για να προσκυνήσει στον Ναό της Παναγίας ή να τον γνωρίσει από κοντά!

ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ