Διήμερη Απόδραση Μετέωρα-Μύλος των Ξωτικών
9-10/12

Τιμή:140€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Δύο Ημέρες Σε Ένα Χειμωνιάτικο Όνειρο: Μετέωρα & Μύλος των Ξωτικών | 9-10/12

Πρώτη Ημέρα: Τρίκαλα & Μύλος των Ξωτικών
Η αναχώρησή μας το Σάββατο στις 8.00 και, μετά από μια στάση στα Τρίκαλα, όπου θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στα μέρη της, φτάνουμε στον μαγευτικό Μύλο των Ξωτικών. Έχουμε προγραμματίσει ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι τις 17.30 – 18.00, όπου θα έχουμε χρόνο να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές γεμάτες από Χριστούγεννα. Στη συνέχεια, μας περιμένει το Divani Meteora Hotel, για στιγμές χαλάρωσης, με βραδινό γεύμα σε μπουφέ.

Δεύτερη Ημέρα: Μετέωρα & Γοργοπόταμος
Μετά από ένα πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο, θα επισκεφθούμε τα Μετέωρα στις 10.00. Τα εντυπωσιακά μοναστήρια και η πανοραμική ομορφιά της περιοχής, που θα συναντήσουμε είναι άξια θαυμασμού. Η εκδρομή δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει στάση στον Γοργοπόταμο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γεύτουμε παραδοσιακά φαγητά. Η επιστροφή μας προγραμματίζεται γύρω στις 8 το βράδυ, κλείνοντας δύο μέρες γεμάτες αναμνήσεις.

Για να κλείσετε θέση ή για περισσότερες λεπτομέρειες, καλέστε:

2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

1 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ DIVANI METEORA HOTEL

ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

Το Ξενοδοχείο

Μύλος Των Ξωτικών

LIFE IS A TOUR

Ο Μύλος των Ξωτικών είναι ένα μαγικό μέρος που φέρνει χαρά σε όλα τα μικρά παιδιά. Μπορούν να γνωρίσουν τα ξωτικά και να ακούσουν τις ιστορίες τους, να δοκιμάσουν κοστούμια και να παίξουν με παιχνίδια. Μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες με αυτούς τους σκανταλιάρικους χαρακτήρες που πάντα φέρνουν χαμόγελα.

Τα Τρίκαλα βρίσκονται στην καρδιά της Ελλάδας και έχουν γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, ειδικά κατά την περίοδο των εορτών, όταν μικροί και μεγάλοι θέλουν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Περπατώντας στην παλιά πόλη, ο επισκέπτης συνειδητοποιεί τον πλούτο που έχουν βιώσει τα Τρίκαλα μέσα από τα εντυπωσιακά διατηρητέα αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες, ενώ κάποια στοιχεία από τα οθωμανικά χρόνια έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα και έχουν γίνει μέρος του τόπου.