Διήμερη Απόδραση Λιχαδονήσια & Αιδηψός
8-9/6

Τιμή:140€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ετοιμαστείτε για ένα διήμερο περιπέτειας που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά των Λιχαδονησίων με την ατμόσφαιρα της Αιδηψού, όλα από το ταξιδιωτικό γραφείο μας!

Το Σάββατο, ξεκινώντας από Καμμένα Βούρλα με πλοίο, θα φτάσουμε στα γραφικά Λιχαδονήσια. Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αναζωογονητικές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, αναζητώντας την αρμονία και την ηρεμία που προσφέρει η φύση. Στη συνέχεια, θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας προς την Αιδηψό όπου, θα απολαύσουμε τη διαμονή μας στο άνετο και φιλόξενο Hotel Kastri, ανακαλύπτοντας την παραδοσιακή γαστρονομία και τον πολιτισμό της περιοχής.

Την επόμενη μέρα, ξεκινάμε την ημέρα με ένα πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο, προετοιμαζόμενοι να επιστρέψουμε με γεμάτες καρδιές από τις ανεπανάληπτες εμπειρίες και τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης των ελληνικών ομορφιών.

Ελάτε να ανακαλύψετε μαζί μας τα μυστικά της Ελλάδας σε ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο!

*Η τιμή ανέρχεται σε 140€ ανά άτομο και περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τη μετακίνησή σας με πούλμαν, καθώς και τη διανυκτέρευση στην Αιδηψό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

1 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣH ΣΤΟ HOTEL KASTRI

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ & ΑΙΔΗΨΟ

ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

Λιχαδονήσια

Αιδηψός

Hotel Kastri

LIFE IS A TOUR