Αράχωβα
12/02

ΜΟΝΟ 20€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Μονοήμερη απόδραση στη Βασίλισσα του Χειμώνα την γραφική Αράχωβα!

Η Αράχωβα είναι ένα χωριό στην οροσειρά του Παρνασσού, που βρίσκεται στους λόφους της κεντρικής Ελλάδας. Είναι μια δημοφιλής χειμερινή απόδραση, αλλά διαθέτει επίσης μια πλούσια ιστορία και πολιτισμό που την καθιστούν ένα συναρπαστικό μέρος για επίσκεψη όλο το χρόνο.

 

Το χωριό είναι γνωστό για τη γραφική του αρχιτεκτονική και τα δαιδαλώδη δρομάκια του, τα οποία σκαρφαλώνουν στο βουνό και σας οδηγούν σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα σε ολόκληρο τον Παρνασσό. 

 

Η Αράχωβα περιβάλλεται επίσης από πολλά φυσικά θαύματα: από χιονοδρομικά κέντρα μέχρι μονοπάτια πεζοπορίας, από ιαματικές πηγές μέχρι καταρράκτες, από πάρκα άγριας ζωής μέχρι μουσεία – υπάρχει κάτι για όλους σε αυτή την όμορφη γωνιά της Ελλάδας!

 

Τι περιμένετε λοιπόν; Κλείστε τη θέση σας σήμερα!

 

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:

2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΑΡΑΧΩΒΑ

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ

LIFE IS A TOUR

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ:

Η πόλη της Αράχωβας είναι αναμφισβήτητα η βασίλισσά του Παρνασσού. Χτισμένη αμφιθεατρικά, απλώνεται μεγαλοπρεπώς στις νότιες πλαγιές του βουνού για να καταλήξει σε ένα φαράγγι όπου ρέει ο ποταμός Πλείστος. Η κεντρική της πλατεία βρίσκεται σε υψόμετρο 960 μέτρων. Τη φυσική ομορφιά της Αράχωβας μπορείτε να την απολαύσετε κάνοντας πεζοπορία στα πολλά μονοπάτια της ή απλά καθισμένοι σε ένα από τα καφέ ή τα εστιατόριά της και θαυμάζοντας το όμορφο τοπίο της.

ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ