Αγία Θεοδώρα Βάστας
9/10

ΜΟΝΟ 25€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας για μια ημερήσια εκδρομή στην Αγία Θεοδώρα Βάστα, έναν από τους πιο όμορφους ναούς στην Ελλάδα.


Η εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας στο νομό Αρκαδίας βρίσκεται κοντά στο χωριό Βάστα σε μια ειδυλλιακή ρεματιά με πυκνό δάσος από βελανιδιές.

Η εκκλησία χαρακτηρίζεται ως θαύμα της φύσης, καθώς 17 βελανιδιές, των οποίων οι ρίζες δεν φαίνονται πουθενά, στέκονται πάνω σε ένα μικρό βυζαντινό εκκλησάκι. Σε αυτό το μικρό χώμα φύτρωσε αρχικά ένα πουρνάρι, το οποίο σιγά σιγά μεγάλωσε και έφερε τους δικούς του καρπούς. Έτσι στην οροφή της εκκλησίας αναπτύχθηκαν αρκετά πουρνάρια, σφενδάμια και καρύδες και στη συνέχεια οι 17 βελανιδιές.

Αυτή η μονοήμερη εκδρομή θα σας ταξιδέψει στο χρόνο, καθώς θα εξερευνήσετε αυτόν τον ιστορικό χώρο και θα μάθετε για το συναρπαστικό παρελθόν του.

 

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:

2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΑΟ TΗΣ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ

LIFE IS A TOUR

Η Αγία Θεοδώρα είναι ένα θαύμα της φύσης, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι έδωσε την ευλογία της στο παρεκκλήσι που έχτισε χρησιμοποιώντας τα ίδια της τα μαλλιά. Το πανέμορφο εκκλησάκι από βασάλτη φαίνεται από μακριά σαν ένα μικρό νησί που περιβάλλεται από δέντρα. Λέγεται ότι αν οποιοσδήποτε ανθρώπινος παράγοντας παρέμβει στη φυσική ομορφιά της εκκλησίας  της Αγίας Θεοδώρας, θα καταστραφεί.