Τρίκαλα Κορινθίας-Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου-Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας 10/3

Τιμή:25€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Σας προσκαλούμε σε μία μονοήμερη στα Τρίκαλα Κορινθίας,όπου η φύση δημιουργεί έναν μαγικό κόσμο ανάμεσα στα επιβλητικά βουνά της περιοχής. Η εκδρομή μας περιλαμβάνει δύο από τα μαγευτικά κομμάτια της περιοχής: το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας και την Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου.

 

Το ταξίδι μας ξεκινάει προς την Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου. Κτισμένη σε υψόμετρο που αγγίζει τα 1.000 μέτρα, η μονή προσφέρει μια μοναδική θρησκευτική εμπειρία. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ηρεμία του τόπου και να θαυμάσουν την αρχιτεκτονική της μονής, ενώ μπορούν επίσης να εξερευνήσουν τα γύρω βουνά με πανοραμική θέα.

 

Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας, όπου θα έχουμε χρόνο να επιλέξουμε τις δραστηριότητες μας. Με πίστες για κάθε επίπεδο εμπειρίας, το Κέντρο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για σκι και snowboard με το ξεχωριστό του χαρακτήρα. Το λευκό τοπίο, η φρέσκια αέρας των βουνών και η αδρεναλίνη του καταβάσεων καλούν τους επισκέπτες μας σε ένα αξέχαστο χειμωνιάτικο ταξίδι.

 

Σε κάθε γωνιά των Τρικάλων Κορινθίας, η φύση και ο πολιτισμός συνυπάρχουν, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό που περιμένει να ανακαλυφθεί. Τι περιμένεις λοιπόν; Κλείσε τώρα την θέση σου!

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:
2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΗΡΕΙΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

Τρίκαλα Κορινθίας

Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Ιερά Μονή Αγίου Βλάσιου

LIFE IS A TOUR

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας λειτουργεί από το 2007 και αποτελεί ένα από τα πιο πρόσφατα χιονοδρομικά κέντρα στη χώρα. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αττική, καθιστώντας το ιδανικό για αρχάριους και οικογένειες με παιδιά που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον κόσμο της χιονοδρομίας και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτό το σπορ.

Τα Τρίκαλα Κορινθίας, ορεινό χωριό του νομού, χωρίζονται σε τρεις συνοικίες με σύνολο 427 κατοίκων (απογραφή 2011). Από την Κάτω Συνοικία στα 1000 μέτρα, μέσα από πλατάνια και πεύκα, φτάνεις στα Άνω Τρίκαλα, απολαμβάνοντας τέσσερις εποχές σε μία ώρα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Η Μονή Αγίου Βλασίου, ιστορικό μοναστήρι του Ξυλοκάστρου, χρονολογείται από τον 14ο αιώνα. Η παράδοση αναφέρει ότι η εικόνα του Αγίου βρέθηκε σε δυσπρόσιτη σπηλιά, προκαλώντας την κατασκευή της εκκλησίας. Η ξύλινη αγιογραφία του 8ου αιώνα απεικονίζει τον Άγιο ένθρονο, ευλογώντας και κρατώντας περγαμηνή.