Ναύπλιο & Παραλία Καραθώνα 8/7

ΜΟΝΟ 20€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μαγευτική εμπειρία στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου και τη παραλία Καραθώνα. Αυτό το ταξίδι είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μια απόλυτη εξερεύνηση των πολιτιστικών και φυσικών θησαυρών αυτής της περιοχής, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες μας.

 

Το ταξίδι μας ξεκινά με μια επίσκεψη στην παραλία Καραθώνα όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα σε αυτήν την όμορφη παραλία. Ο κρυστάλλινος και καθαρός άερας της περιοχής θα σας ενθουσιάσει.

 

Μετά την επίσκεψη στην παραλία Καραθώνα, θα συνεχίσουμε προς το Ναύπλιο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη πλούσια ιστοριά του τόπου.Επιπλέον, θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε το μεσημεριανό σας γεύμα σε ένα από τα εστιατόρια της περιοχής, γευτώντας τις τοπικές νοστιμιές και τις παραδοσιακές γεύσεις που θα σας μαγέψουν.

 

Το Ναύπλιο είναι γνωστό για την όμορφη ατμόσφαιρά του, τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και τις πανέμορφες παραλίες της γύρω περιοχής. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να επισκεφθείτε αυτήν τη ζωντανή πόλη με την πλούσια ιστορία και το γοητευτικό περιβάλλον της.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κάνετε κράτηση και να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτήν τη μοναδική μονοήμερη απόδραση στο Ναύπλιο. Η ομάδα της Katsouris Tours είναι εδώ για να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδίου!

*Λίγες θέσεις διαθέσιμες!

 

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:

2105546685 – 6971920325

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ

Ναύπλιο:

Παραλία Καραθώνα:

LIFE IS A TOUR

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ:

Το Ναύπλιο είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας. Είναι διάσημο για την αρχιτεκτονική και την ιστορία του – κάποτε ήταν το σπίτι του βασιλιά Όθωνα, ο οποίος κυβέρνησε την Ελλάδα από το 1833-1862. Σήμερα, πολλά κτίρια διατηρούνται ακόμα από εκείνη την περίοδο, συμπεριλαμβανομένων μερικών εκπληκτικών παραδειγμάτων νεοκλασικής αρχιτεκτονικής. Υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια και καταστήματα κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, αν θέλετε να σταματήσετε για φαγητό ή αναμνηστικά αφού εξερευνήσετε την πόλη.